Select Page

Verwarming Antwerpen

Zowel installatie als onderhoud en herstellingen van uw verwarmingsketel te Antwerpen, Merksem, Berchem, Deurne, Schoten, Borgherout, Wilrijk, Boom, Ekeren Sanitaire installaties of herstellingen? Installatie, onderhoud of herstelling van uw centrale verwarming? Ook voor het leggen van gasleidingen kan u rekenen op onze uitgebreide vakkennis. Onze service omvat installatieherstellingenreparatie en onderhoud van centrale verwarming. Wij hebben een 24 uur service en zijn gevestigd in Antwerpen.
0492-480-482

Verwarmingsketel herstellingen

Beslissen voor een kwalitatieve verwarmingsinstallatie is dan ook de beste keuze. LVO-Dienst is erkend CV monteur en plaatst uitsluitend CV ketels van gerenommeerde merken als Bulex, Junkers, Vaillant, Viessmann, Buderus, ACV, Ariston.

Verwarmingsketel reparaties & herstellingen Antwerpen, Beveren, Boom, Borgerhout, Bornem, Brasschaat, Deurne, Edegem, Ekeren, Kapellen, Kontich, Lint, Merksem, Mortsel, Niel, Schilde, Schoten, Willebroek, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht.

Verwarmingstechnieken al meer dan 20 jaar voor zijn rekening. Alle werken worden met de grootste nauwkeurigheid uitgevoerd, zodat u een leven lang kunt genieten van een optimale omgevingstemperatuur.

verwarmingsketel antwerpen

KETEL HERSTELLINGEN EN ONDERHOUD

LVO-Dienst Verwarmingstechnieken zorgt niet enkel voor plaatsing van uw centrale verwarming regio Antwerpen maar voorziet ook het nodige onderhoud en herstellingen.  Wist u dat centrale stooktoestellen op gas tweejaarlijks en centrale stooktoestellen op stookolie of vaste brandstof jaarlijks een onderhoudsbeurt moeten ondergaan? Deze zijn verplicht en kunnen heel wat problemen besparen indien er brand zou uitbreken.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of voor een persoonlijke afspraak. Een offerte is gratis en vrijblijvend!

Verplicht onderhoud volgens type ketel en brandstof

Als bewoner (huurder of eigenaar) ben je als gebruiker van de cv-ketel zelf verantwoordelijk voor het regelen van een professioneel verwarmingsketel onderhoud. Hoe vaak een ketel onderhoud moet krijgen, hangt af van de brandstof en het vermogen van de ketel. De volgende onderhoudsintervallen gelden:

Jaarlijks voor oliegestookte verwarmingsketels (>20 kW) of centrale stooktoestellen die werken op een vaste brandstof.

Tweejaarlijks voor gas gestookte verwarmingsketels op propaan, butaan of aardgas (>20 kW).

Ook het onderhoud en eventuele herstellingen van uw CV-ketel neemt het team graag voor hun rekening! Jaarlijks of tweejaarlijks onderhoud is verplicht en bijgevolg belangrijk om dit goed bij te houden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden hieromtrent. Ook voor herstellingen aan uw centrale verwarming en ketel bent u bij LVO-Dienst Verwarmingstechnieken aan het juiste adres. U wordt zo snel mogelijk geholpen zodat u letterlijk niet in de kou blijft staan.

Onderhoud centrale verwarming op gas (tweejaarlijks verplicht)

Hiervoor gelden dezelfde regels als hierboven beschreven. Het onderhoud van gasketels van meer dan 20 kW is wettelijk verplicht. De meeste verwarmingsketels in woningen hebben dit vermogen.

Hoe vaak is een ketelonderhoud verplicht? 1 x om de twee jaar

Wie moet het ketelonderhoud uitvoeren? Het onderhoud van een verwarmingsketel op gas moet tweejaarlijks uitgevoerd worden door een erkend ‘technicus gasvormige brandstof’. Na het onderhoud van de ketel krijg je een ‘reinigings- en verbrandingsattest’ waarop de naam, het erkenningsnummer en de handtekening van de technicus moet staan. Je moet minstens de laatste 2 attesten bewaren. Huurders moeten een kopie van het attest bezorgen aan de huiseigenaar.

Onderhoud verwarmingsketel prijs: € 100 – 170 (excl. btw)

SERVICE KETEL OP MAAT

Een persoonlijke KETEL service? Wie wil dit nu niet! Alle diensten worden volledig ter beschikking gesteld van zowel particulieren als van eigenaars van kleinere appartementen. LVO-Dienst Verwarmingstechnieken is gelegen in Loodgieter Antwerpen maar er wordt gewerkt in de wijde omgeving.

Wilt u professioneel advies inwinnen over uw verwarmingsketel in Antwerpen ? Aarzel niet om contact op te nemen voor info of een offerte.

 

  • Wanneer u contact met ons opneemt proberen we u steeds telefonisch te helpen met een aantal vragen en oplossingen. Zo wordt het probleem soms al opgelost zonder een afspraak te moeten maken.
  •  De meeste courante onderdelen hebben onze technici steeds bij zich, zo kan de herstelling meestal onmiddellijk uitgevoerd worden.
  •  Niet voorradige onderdelen worden met uw toestemming onmiddellijk besteld bij de groothandel of rechtstreeks bij de fabrikant.
  •  Ook met lekkende radiatoren, kranen en leidingen ondergronds of zichtbaar kan u bij ons terecht.