Select Page

Loodgieter Antwerpen nodig ?

Loodgieter Antwerpen heeft meer dan 25 jaar ervaring met loodgietersklussen en lekdetectie. Wacht niet tot het probleem van de sanitaire waterlekkage ernstig wordt en bel een loodgieter in Antwerpen, Merksem, Berchem, Deurne, Schoten, Borgherout, Wilrijk, Boom, Ekeren.

Loodgieterij Antwerpen voor uw sanitaire vertrekken behoren tot de belangrijkste plekken van het huis. U kunt bij problemen of bij het installeren van nieuwe producten, best beroep doen op een erkende installateur.

LVO DIENST is gespecialiseerd in de plaatsing en het onderhoud van sanitaire installaties in Antwerpen en omstreken.
Wij plaatsen volledige badkamers, wc’s, badkamermeubilair, kranen, enz.

  • Plumber Antwerpen
  • Plombier Antwerpen
  • Loodgieter Antwerpen Service
loodgieter antwerpen

Loodgieter Antwerpen is een veelzijdig loodgietersbedrijf

Loodgieter Antwerpen is een veelzijdig loodgietersbedrijf, dat met twee voeten in ’t Stad staat. Wij hebben 2 hoofdactiviteiten: sanitair en loodgieterij, en de installatie en onderhoud van centrale verwarming.

Wij helpen u met werkzaamheden in Antwerpen zoals ontstoppen, lekkage en CV ketel onderhoud. Onze loodgieters in Antwerpen helpen met werkzaamheden aan sanitair (lekkage, douche, badkamer, wc en keuken). 

Gaat u renoveren? Dan is het bijzonder handig om voor beide werken slechts één aanspreekpunt te hebben.

loodgieter antwerpen waterlek depannage

HERSTELLINGEN SANITAIR EN LOODGIETERIJ DOOR LOODGIETER ANTWERPEN

Heb je last van een verstopte leiding, een lek of een boiler die geen warm water meer aflevert? Loodgieter Antwerpen is snel ter plaatse én biedt een duurzame oplossing voor elk probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise hebben onze loodgieters ervaring met het oplossen van alle loodgieterijproblemen. Alle herstellingen worden efficiënt en vakkundig uitgevoerd tegen een vooraf afgesproken, concurrentiële prijs.

Loodgieter antwerpen waterlek

Bel ons nu voor een dringende herstelling of depannage

INSTALLATEUR CENTRALE VERWARMING? LOODGIETER ANTWERPEN!

Loodgieter Antwerpen is uw erkend en onafhankelijk installateur van centrale verwarming en cv-ketels. Je kan bij ons terecht voor de installatie van zowel condensatieketels als mazoutbranders, maar ook voor vloerverwarming. Wij geven je professioneel advies, zodat je een gefundeerde keuze kan maken voor het meest optimale verwarmingssysteem voor jouw woning.

installateur-centrale-verwarming-loodgieter-antwerpen

Contacteer Loodgieter Antwerpen nu voor een vakkundige en budgetvriendelijke plaatsing van je nieuwe centrale verwarming.

PLAATSEN VAN NIEUWE SANITAIRE INSTALLATIES

Loodgieter Antwerpen plaatst volledige of gedeeltelijke sanitaire installaties op maat. Bel ons voor het professioneel aanleggen of verleggen van leidingen, het plaatsen van een nieuw bad of een nieuw toilet. Loodgieter Antwerpen bezorgt je een gedetailleerde offerte en je geniet van een uitstekende service. Al onze sanitaire installaties worden met veel vakkennis uitgevoerd, waardoor je zeker bent van een professioneel en kwalitatief resultaat. Vraag nu uw offerte op maat.

plaatsen-van-nieuwe-sanitaire-installaties

ONDERHOUD VERWARMINGSKETELS DOOR LOODGIETER ANTWERPEN

Je centrale verwarming rendeert het best en leeft het langst dankzij een regelmatig onderhoud. Bovendien is het tweejaarlijks (voor gasbranders) en jaarlijks (voor mazoutinstallaties) wettelijk verplicht. Het is dus niet alleen beter voor het rendement en de levensduur van je cv-ketel, maar ook veiliger. Loodgieter Antwerpen is erkend voor het uitvoeren van de verplichte wettelijke controle van je cv-ketel. Na de controle is je cv-installatie niet alleen zuiniger, maar heb je ook de nodige, wettelijke attesten in de hand. Bel ons nu voor het onderhoud van jouw verwarming!

loodgieter onderhoud verwarmingsketel antwerpen

Loodgieter Antwerpen - water lekdetectie

Loodgieters van de firma LVO DIENST in Antwerpen heeft de know-how voorhanden en het materiaal ter beschikking om een water lekdetectie uit te voeren.
De goede kwalificatie en de jarenlange ervaring van het personeel zijn een troef om elke lekdetectie tot een goede in de te brengen. Er wordt telkens een uitgebreid rapport opgesteld dat digitaal verwerkt wordt en op elk moment kan door gestuurd worden om de klant snel van dienst te zijn.

loodgieter-antwerpen-water-lekdetectie

Onze 24/24 service zorgt ervoor dat u als klant zeer snel bediend wordt en steeds kan terugvallen op een gemotiveerd loodgieters team dat voor een totale oplossing gaat in Antwerpen.

loodgieter antwerpen berchem
loodgieter antwerpen zuid
loodgieter antwerpen centrum
loodgieter antwerpen kiel
loodgieter antwerpen linkeroever
loodgieter ontstoppingsdienst antwerpen 2018
loodgieter antwerpen prijs
loodgieter Verwarmingsketel antwerpen 24/7
loodgieter antwerpen noord
Lekken opsporen en verhelpen
Installatie van kranen
Installatie van douches
WC installatie
Installatie van boilers
Kraan reparatie
Reparatie van leidingen
WC reparatie
Vuilstortkokers repareren
Exterieur sanitair reparatie
Riool reparatie
Douche reparatie
Boiler reparatie
Ontstoppen van leidingen

Zoekt u een loodgieter in Antwerpen? U vindt hem hier!

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Heeft u last van een storing in uw CV- of combiketel? Of is uw afvoer verstopt geraakt? Voor loodgieterswerkzaamheden in Antwerpen of omgeving bent u bij de loodgieter in Antwerpen aan het juiste adres. Loodgieterij Mertens helpt u graag met zeer uiteenlopende klussen op het gebied van loodgieterswerk, waarbij u kunt denken aan het leggen van nieuwe leidingen, het verplaatsen van de afvoer of bijvoorbeeld het installeren van nieuw sanitair of een CV ketel. We helpen u echter met meer zaken! Ook het uitvoeren van onderhoud of reparaties behoren bij ons tot de mogelijkheden, waardoor u bij ons kiest voor een totaaloplossing. Van de installatie van uw producten tot reparaties na vele jaren onderhoud, wij bieden het u!

loodgieter-antwerpen-noodgeval

 

 

Heeft u een plan voor nieuwe sanitaire voorzieningen in uw woning, maar twijfelt u over de haalbaarheid ervan? We geven u graag een passend advies op maat!

Diensten loodgieter in Antwerpen

De loodgieter in Antwerpen biedt een breed aanbod aan diensten aan, die we kunnen scharen onder de categorieën ‘installatie’, ‘onderhoud’ en ‘reparatie’. Wanneer u momenteel al goed sanitair heeft kunt u vanzelfsprekend ook enkel kiezen voor de hulp bij het onderhouden ervan door onze vakkundige loodgieters. Zo voorkomt u dat het later nodig is om reparaties uit te voeren!

diensten-loodgieter-antwerpen

 

Een van de diensten die onze loodgieter in Antwerpen, Beveren, Boom, Borgerhout, Bornem, Brasschaat, Deurne, Edegem, Ekeren, Kapellen, Kontich, Lint, Merksem, Mortsel, Niel, Schilde, Schoten, Willebroek, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht vaak bij mensen thuis uitvoert is het verhelpen van een afvoerverstopping.

Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met een verstopping, lekkage of storing in uw CV- of combiketel, dan herstellen we dit graag voor u.

Call Now Button