Select Page

Ontstoppingsdienst Mechelen

Een interventie door onze professionele ontstoppingsdienst in Mechelen.
Zelf een ontstopping oplossen in Mechelen is een lastige klus, zeker als deze diep zit in het riool of als er eerst een ander defect aan de afvoerbuizen moet worden hersteld. U kunt dan het beste een ervaren ontstoppingsdienst bellen voor een interventie. Zij beschikken over gepast materiaal om alle ontstoppingswerken vakkundig en proper te kunnen uitvoeren. Altijd een vlotte oplossing

Heeft u last van water dat niet goed wil wegvloeien in uw toilet, keuken of badkamer? Dan zijn wij u graag snel van dienst. Onze ontstoppingsdienst is daarom 24 uur, 7 dagen op 7 bereikbaar. Bel of dien een aanvraag voor interventie in via het formulier beneden op deze pagina.

ontstoppingdienst mechelen

Ontstoppingswasbak & wastafel, douche, bad, toilet & urinoir, sterput, camera inspectie, rioolreiniging en afvalwaterzuil.

LEGEN & POMPEN : Reinigen van leidingen, pompen van waterputten, onderhoud van regenwatertank, ontvetten van vetvangers, legen van septische putten.

ALGEMENE REINIGING : Camera-inspectie van de leidingen, reiniging van de leidingen, hogedrukreiniging, hydro-reiniging met waterstraal, degorgering van het rioolnet, kroonlijst en regenpijp.

Ontstoppingsdienst wc lavabo riool in Mechelen

Tarieven ontstoppingsdienst in Mechelen
Goede service aan een eerlijke prijs
Uw riool kan op verschillende manieren verstopt of defect raken. Dit betekent dat de oplossing voor een rioolprobleem en dus ook de kosten kunnen verschillen. De prijs die u betaalt voor een ontstopping wordt berekend door de volgende zaken:

Ontstoppingsmateriaal (veer, spiraal of hoge druk)
Gebruik van camera of rookdetectie
Gemaakte werkuren
Eventuele herstelwerkzaamheden aan leidingen
Contacteer ons om vragen over onze werkwijze of prijzen helder te krijgen. U komt dan nooit voor onaangename verrassingen te staan. Ontstopping nodig in huis of bedrijf? Wij staan altijd paraat.

ontstopping toilet wc mechelen
ontstopping mechelen
ontstopping debouchage mechelen
ontstopper camera detectie
deboucheur malines ontstopper mechelen
Call Now Button